top of page

Étterem Csúcsra Járatva? Igen!

[Csülök Marketing]Meglátod, megszereted--› Hogyan?

Épp metrózol/utazol, meglátsz egy szép posztot, megállsz egy pillanatra, még nem tudod ki posztolta, miért, csak megragadta a figyelmed.

A szemed.

Aztán ahogy nézed, nézegeted, beindult egy picit a nyáltermelésed, már érzed a szádban az ízét?

Szereted?

Igen/Nem

(fakultatív ;)

Hogy lesz ebből marketing stratégia?

Minek posztol egy reklámszakember csülköt a blog oldalán? 🤔

De még nézed. Még mindig, most újra ránéztél... :D

...talán bele is nagyítottál, lehet, hogy nem a kedvenced, de mert szép már elgondolkodtál rajta, mikor is ettél utoljára csülköt. Vagy mikor voltál utoljára étterembe, na ekkor már az emésztő nedvek termelése is beindult, nem kicsit... :D

Milyen szép a paradicsom a tetején és a díszítés... :D

...ahh éhes lettem, Te is? :O :) 🙏

Hol is van ez az étterem? :D

Gratulálok! Ebben a pillanatban nyertél! Nincs ki ellen érvelni, nincs kivel veszekedni, kinek ellent mondani, nem tukmálta rá senki. Nincs több kifogása, Ő akarja! :)

Na látod így működik a hideg fogyasztó megközelítése, új vagy reklámzajos piacon. Ráadásul úgy, hogy nem vertük ki náluk a biztosítékot Kaszás Erzsivel és hasonló hihetetlen 9.999 Ft-os akciókkal.

Megkívánta. Ő. Nem te mondtad neki, hogy finom lesz, nem mondtad, hogy most akciós, nem adtál neki kupont könyörögve, hogy ugyan szánjon már meg és költsön ismét nálad.

Nem kértél megosztást, likeot, nem csináltál nyereményjátékot, nem költöttél kamu tanácsadásra, instaszakértőkre és sztárokra, influencerekre és egyáltalán semmire. Nem fizettél elő a siker rendezvényre, a szakmai újságra, a mindentudó és csodafegyverként működő egyszerhasználatos, de havidíjas marketing atombombára sem volt szükséged.

Kiposztoltad amiben kiváló vagy. Ínycsiklandóan szépen!

Na ez az amit a Peter's Film&Marketing csinál! Eljuttatja a kiválóságodat szép és kívánatos formában a nagyközönség felé, anélkül, hogy az idegesítené és zavarná az ügyfeleidet!

Hasonló komolyabb hangvételű erősen reklámpszichológiai tartalmú mégis szögegyszerű reklám-marketing tartalmakért kövesd a Facebook oldalunkat, ahol mindig a legfrissebb partner által is jóváhagyott promócióinkat publikáljuk! : Fb: @petersfilmmarketing11 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page