top of page

Releváns piackutatás egyszerűen!

Price

18900 Ft

Duration

2 óra

Enroll

About the Course

Azért hoztam létre ezt a kurzust, hogy átfogó és azonnal bevethető alaptudást és módszertant adjak át a résztvevőknek.

Aminek elsajátítása után sikerrel tudod felmérni a fogyasztói piacodat. Képes leszel a vállalkozásod sikeréhez szükséges fontos információk egyszerű és gyors megszerzésére. Amiknek birtokában tudatosan vezetheted a vállalkozásodat.
 

A kurzus felépítése:


1. A piackutatás alapfeltételei 2. Mérési rendszerek kiépítése
3. Miért király a piackutatás? 4. Melyik piac(ok)on vagy érdekelt? 5. Hogyan tegyél fel jó kérdéseket? 6. Hogyan lesz hasznos számodra a kutatásod? 7. Hogyan vedd rá az ügyfeleidet, hogy együttműködjenej veled? 8. Hogyan szűrd ki a tudat feletti válaszadást és a következetlenségeket? 9. Milyen kutatási módszereket alkalmazhatsz? 10. Hogyan építs fel egy kérdőíves kutatást? 11. Milyen eszközöket használj a könnyű értelmezéshez? 12. Hogyan építs releváns címlistát a kutatásoddal? 13. Hogyan alkalmazd a kinyert információkat? 14. Kutatás elő és utókommunikációja


Your Instructor

Szirányi Péter

Üdvözöllek, Szirányi Péter vagyok. 2010 óta futtatok digitális hirdetéseket és több mint tíz éve vagyok vállalkozó. Pontosan emlékszem, mikor először autodidakta módon estem neki a "marketing" tudományának, hogy több pénzt tudjak keresni. Azóta jópár iparágat mértem fel saját magam és az ügyfeleim számára. Minden egyes megbízás vagy saját projekt esetében több millió Forintot sikerült megspórolnom. Azáltal, hogy időt szántam arra, hogy megismerjem azt a piacot ahol értékesíteni terveztem. A kurzus leírásából megtudhatod, hogyan építettem fel a tananyagot és milyen témaköröket fogunk érinteni.

Szirányi Péter
bottom of page