top of page
kamera bérlés Győrben

 Kameratechnika bérlés Győrben 

Refanyagok feltöltés alatt! ÁFSZ itt.

Bérelhető cuccok

bérelhető cuccok
ászf

A bérlés menete és szabályai
 

1. A kölcsönzéshez szükséges:

  •       személyi igazolvány
  •       kaució
  •       bérleti díj
     
2. A bérleti díj elszámolása a készülék kölcsönzésekor/ elvitelekor történik készpénzben, vagy átutalással (átutalás esetén a teljes fizetendő összegnek meg kell jelennie Bérbeadó bankszámláján az átvétel időpontjáig, továbbá a letét összegének 2%-a kezelési költségként hozzáadódik a bérleti díjhoz, utalásos fizetés esetén!).
 
3. Az eszközök minden esetben feltöltött akkumulátorral kerülnek átadásra. Emiatt, nem tudsz a következő napra foglalni. De ha SOS a helyzet csörögj meg a lenti számon és keresünk megoldást!
 
4. A készülék kölcsönzésekor kérjük a meghatározott kauciót letétbe helyezni, melyet a bérlés lejárta után visszafizetünk. Amennyiben meghibásodás, rongálás történt az eszközön, a pótlás, javítás teljes költsége Téged terhel, és a kaució összegéből kerül levonásra. Vagy azon felül Téged terhel. A meghibásodást követően szakszervizbe küldjük az eszközt. A költségek kiszámítása a szerviz és kiskereskedelmi fogyasztói ár alapján történik.
 
5. A bérleti idő minimum 1 napra szól, azaz 24 órára.  Pl.: ha hétfőn 9:32-kor elviszed az eszközt, kedden 9:32-ig kell visszajuttatnod hozzánk.
 
6. Késedelmes visszajuttatás esetén, minden megkezdett 24 óra után a termék napi bérleti díját számoljuk fel.
 
7. A bérelt termékeket kérjük ugyanolyan tiszta állapotban visszaadni, ahogyan átvetted.
 
Részletes ajánlatért és szabad kölcsönzési időpontokért állunk rendelkezésedre elérhetőséginken.
kapcsolat
bottom of page