top of page

  Mutyimentes
Üzleti Sikerek

jump_it logo white 1080 kerek png.png

#writeyourfuture

Miért több egy márka, mint egy cég vagy egy termék?
   Miért ér többet egy tudatosan felépített fiatal márka, mint egy több tíz éve prosperáló cég vagy vállalkozás?

“Az identitás az ok, a márka a hatás”

Larry Ackerman

Hogyan lehet ugyan azon termék piacán 10x árkülönbséggel részesedést szerezni?


   Mit kell tenni ahhoz, hogy vágyjanak termékeinkre és szolgáltatásainkra? Hogy nem veszik észre az emberek, hogy beleszerettek egy-egy ajánlatba? Hogyan lehet elérni egy szegmensben, hogy az addig kialakult szokásjoggal ellentétben érdemi rendszerességű újravásárlás történjen? Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy leegyszerűsítsük a vásárlási folyamatot, letompítsuk az árérzékenységet, lehalkítsuk a konkurencia érveit. 

Mennyibe fog ez kerülni nekem?


   Miért nem lesz drága, hogyan tudom majd az értékesítésben is követni, hogy a márkámra költött pénzem mikor térül meg, mikor fordul termelőre. Miért gondolom még mindig azt, hogy ez hülyeség? Hogy ez nem kell nekem? Mindezekre és még sok másra megkaphatod a választ egy személyes találkozó alkalmával. Foglalj időpontot Üzletfejlesztési Konzultációra és ismerd meg céged online marketing lehetőségeit. Lásd egy szakértő szemével, milyen megoldások állnak rendelkezésedre az internetes és az offline reklámok világában.

Egy online marketing ügynökség életében minden egyes ügyfél új kihívás, új megismerendő piac.

Felejtsd el a sablonos megoldásokat! Haladjunk #együttasikerútján!

Első lépés a siker felé:

Miért több egy márka mint egy cég vagy egy termék? Miért ér többet egy tudatosan felépített fiatal márka mint egy több tíz éveprosperáló cég vagy vállalkozás? Hogyan ...
Tudatos márka építés
1 óra
Ft890000
bottom of page