top of page

Komplex Stratégia Alkotás

1/3
“Bármilyen szép is egy elképzelés, nem árt néha ellenőrizni az eredményeket.”

Winston Churchill

Honnan fogom tudni, hogy jó lesz-e a stratégia? Hogy azokat az eredményeket fogja elérni amiket én szeretnék elérni a cégemmel.

Milyen jelzőszámokat ún. eredményre utaló mérőszámokat (KPI) szükséges beépítenem, hogy már folyamatában releváns információkat kapjak a kampányaimról?

 

Ki fogja ezeket érthető formában prezentálni nekem, hogy könnyen tudjak biztonságos döntést hozni?

Mikor kell ezeket nézni? Mennyi idő után várhatom az első eredményeket? Milyen hosszúra tervezzem meg a hirdetéseimet? Melyik médiumot használjam, melyik lesz a leghatékonyabb?

Az üzleti, a marketing és a kommunikációs stratégiát ki fogja összehangolni, összefésülni, hogy azok egymást segítő és támogató kerek egésszé álljanak össze és ne kezdjenek el egymás ellen harcolni pl. a költség vonzat területén.

Hogyan veszem rá vezető kollégáimat és üzlettársaimat arra, hogy keressünk egy közös irányt és integráljuk egy kerek egésszé az ötleteinek.
Hogyan lesz mindenki egyéni kiválóságának elég tér, hiszen nincs olyan sok út a siker felé, ha szorít az idő?

Miből fogom tudni, hogy IGEN, ez az az ügynökség amelyikben megbízhatunk, amelyik nem a Tutit tolja az arcunkba, hanem figyelembe veszi az üzletmenetünket és annak keretein és lehetőségein belül kezd el profitit termelni?

Téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések? Van még rengeteg további kérdésed?

Szeretnéd, ha valaki alkotni egy alternatív szakmai véleményt arról, hogyan tovább?

 

Ha összefogná a sok ötletet és lehetőséget és időben, térben, relevancia és hatékonyság, költségek és piacismeret, fogyasztói élmény és igény szerint alkotna egy rendszert, mely elvezet a vállalkozásod következő szintjére?


Lépj velünk kapcsolatba!

Első lépés a fejlődés felé:

Szakmai szemmel, kívülállóként csak olyan beszélgetéseken veszek részt amiken én kérdezek és Ti válaszoltok. Ha voltál már coachnál, tanácsadónál aki tudta a Tutit, akkor...
Üzletfejlesztési Konzultáció
1 óra
Ft69000
bottom of page