top of page

Ezt jelenti számomra a sarokban gubbasztani egy fényképezőgéppel

Frissítve: 2019. júl. 19.

Pünkösd alkalmából mi mást csinálnék, mint olyan dolgokat pótolok a ügynökségben amit munkaidőben nincs idő elvégezni, röviden dolgozok ma is... :) Ez a feladat ma az ügyfeleink anyagainak rendszerezését, archiválását, a projekt menedzsment rendszerünk áttekintését és a frissen rögzített anyagok áttekintését jelentette. Izgin hangzik mi? :D Hát ebből sem lesz egy álláshirdetés... :D💯

Ekkor bukkantam a következő két képre, melyek szépen szemléltetik mit is csinálunk valójában, hogy is néz ki egy reklámügynök munkája. 🤔Tudom nehéz elképzelni mit is csinál egy online marketinges, mivel gyakorlatilag semmi kézzel foghatót nem kapsz a kezedhez, mikor benyújtja a számlát. Jobb esetben előre kapsz egy linket emailben, hogy itt tudod, követni, hogy állnak a rendelt anyagaid. :) Már aki megteszi ezt, hogy naprakészen dokumentálja és elérhetővé teszi ügyfelei számára a munkája gyümölcsét... :D De mivel ez nem a reklám helye, haladjunk a megkezdett gondolatokkal.... :)



Az első kép egy szépen elkapott pillanat (köszi Lia Fit) mely egy belépő szintű, de sikeresen végrehajtott akrojóga gyakorlatot ábrázol, meg azt ahogy próbálunk örülni neki, legalább a kép erejéig, a nagyon kemény koncentráció mellett, hogy egymásra ne essünk közben, hozzáteszem, 6 kép közül sikerült kiválasztani ezt az egyet, ahol mindannyian egy fele nézünk és mosolygunk is, valamint a gyakorlat is vállalható szinten van éppen kivitelezve... :D

A második "backstage" fotó sokkal beszédesebb. Szegény jóga párom tétlenkedik míg én másokról készítek fotókat :) :D Valójában így néz ki a mi munkánk amikor valódi eseményeket rögzítünk és keményen dolgozó tehetségekkel kell együtt dolgoznunk. 

Nincs egyszerűen idő arra, hogy megálljunk egy jó fotó erejéig, nemhogy arra, hogy megjátszunk valami beállítottat. Ezek a projektek nem előre megtervezett reklámfilm forgatások, vagy termék fotózások.

Adott pár nap amit közösen töltünk a megbízóinkkal, megismerkedünk a kollégáikkal, a munkafolyamataikkal és abból kell kihozni a maximumot, amit ez alatt a rövid idő alatt észre tudunk venni abból a hihetetlen komplex tevékenységből amit Ők napi szinten, éveken át kitartóan végeznek.

Néha elrettent ez a tudat, a felelősség pontosabban :)

Imádom ezt az érzést, ekkor érzem, hogy bár már nem versenysportolok aktívan, hasznos vagyok, hogy meg kell feszítenem magam a nehéz pillanatokban és időszakokban, tudnom kell kedvesnek és belátónak lennem a környezetemben dolgozókkal. :) Hihetetlen szellemi munka ez és még csak az elején járunk.



Ekkor értem meg mennyivel több egy csapatsport egy egyéninél. Mennyi idő és energia megy el pusztán arra, hogy a csapat szeressen, csapatként együttműködni, hogy jó érzés legyen bejönni hétfőn, lepacsizni, röviden elmesélni kivel mi történt a hosszú hétvégén és őszinte lelkesedéssel és hittel :) nekilátni megint valami kiválót alkotni. Hogy jobbá, többé váljunk, hogy megtalálhassuk ezen az alkotó csapaton belül a nélkülözhetetlenségünket. Hogy ne kelljen a lehúzó részleteken aggódni, hogy biztosítva legyenek a feltételei annak, hogy egy közösen megalkotott siker részesei lehessünk.

Ezt jelenti számomra a sarokban gubbasztani egy fényképezőgéppel :D és megörökíteni, ahogy mások bizalmat szavaznak egymásnak, ahogy élményeket élnek át, buliznak, jól érzik magukat, hogy mernek döntést hozni és megtapasztalni azt, hogy mit is jelent együtt dolgozni, együtt küzdeni egy közösen kitűzött cél érdekében. :)

Köszi a lesifotókat: László Júlia :)


5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page